A A A K K K
для людей із порушенням зору
Михайлівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Візит районного керівництва

Дата: 30.01.2017 12:08
Кількість переглядів: 701

  Минулого тижня голова районної ради Катерина Ткаченко відвідала Михайлівку. На меті – проконтролювати виділені на сесіях районної ради кошти для розвитку місцевої громади. Перш за все, посадовець відвідала навчальний заклад, де на ремонт покрівлі минулого року було направлено понад мільйон гривень.

 Поспілкувавшись із директором Михайлівської ЗОШ, депутатом районної ради Валентиною Ярославською, керівник оглянула замінені на енергоощадні вікна у шкільному приміщенні на суму 300 тисяч та нові меблі придбані на 55 тис. грн для відпочинку першокласників.

Окрім того направляли депутати і кошти у сумі 490 тисяч для проведення водогону у Михайлівці, Жирківці та Любимівці, 300 тисяч гривень - на капітальний та поточний ремонти твердого покриття доріг у Михайлівці та Первомайському по вулиці Алейній, 350 тисяч - на закупівлю матеріалів для проведення вуличного освітлення в Михайлівці, яке планується  відновити загальною довжиною 15 кілометрів, 21 тис.грн на закупівлю медичного обладнання та меблів у Михайлівський ФАП. 


      Завдяки фінансовій підтримці  районної ради відремонтовано стелю у Першотравневому будинку культури, придбано костюми для учасників художньої самодіяльності та відеопроектор . Загалом ця сума склала 88, 6 тисяч гривень.


     Разом із депутатом районної ради Анатолієм П’ятенком, Катерина Володимирівна оглянула ремонтні роботи проведені у Михайлівському будинку культури, який навіть після часткового ремонту, перебуває у вкрай занедбаному стані та потребує термінової реконструкції. Минулого року для згаданих цілей депутати районної ради виділяли 116,6 тис.грн, а також 33 тис. на придбання сценічного одягу та майже 67 тис.грн – музичної апаратури.

За матеріалами Машівської Районної ради       

***********************************************************************************************************************************************************************

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь