Михайлівська громада
Полтавська область, Полтавський район

Новини Михайлівської громади

Дата: від до Скинути

Профілактика грипу та ГРВІ 

Профілактика грипу та ГРВІ 

 Профілактиці грипу та ГРВІ в усіх країнах світу приділяють величезну увагу. Це обумовлено тим, що ці хвороби - лідери серед усіх інфекційних захворювань. Так, на частку грипу та ГРВІ в Україні припадають не менше 90% випадків усіх інфекційних захворювань.

15:40 08.02.2024

Інформація про проведену роботу Машівської ДПІ  за січень  2024 року

Інформація про проведену роботу Машівської ДПІ за січень  2024 року

Машівська державна податкова інспекція  Головного управління ДПС у Полтавській області здійснює свої повноваження у межах функцій, визначених статтею 19³ Податкового кодексу України від 02.12.2010 року №2755-VI ( зі змінами та доповненнями) (далі-ПКУ), в основі яких визначено сервісне обслуговування платників податків. Відповідно до п.п.14.1.226¹ п.14.1 ст. 14 ПКУ сервісне обслуговування платників – надання адміністративних, консультаційних, довідкових, інформаційних, електронних та інших послуг, пов’язаних з реалізацією прав та обов’язків платника відповідно до вимог податкового та іншого законодавства, контроль за дотриманням якого покладено на контролюючий орган.

11:01 05.02.2024

Правила безпеки у інтернеті!

Правила безпеки у інтернеті!

☑️  Для захисту інтернет-акаунтів використовуйте складні паролі, які містять літери верхнього та нижнього регістру, цифри та символи. Не встановлюйте однаковий пароль для декількох акаунтів. Налаштуйте двофакторну аутентифікацію всюди, де є така можливість. Тоді для входу до акаунту, крім логіну та паролю, потрібно ввести код-підтвердження, що приходить на телефон, електронну скриньку або у відповідний додаток.

08:00 02.02.2024

Розташування насіннєвих посівів перехреснозапильних культур

Розташування насіннєвих посівів перехреснозапильних культур

Для отримання насіннєвого матеріалу перехреснозапильних сільськогосподарських культур (гречки, жита, тритикале, кукурудзи, соняшнику, ріпаку, гірчиці, сорго звичайного, злакових трав, та інших) необхідно захистити насіннєві посіви від випадкового перехресного запилення, а саме шляхом дотримання норм просторової ізоляції від інших видів, сортів та гібридів вищезазначених сільськогосподарських культур.

09:35 31.01.2024

Оголошено прийом заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна-2023» - «Благодійність на захисті України»

Оголошено прийом заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна-2023» - «Благодійність на захисті України»

💙💛 Оголошено прийом заявок на Національний конкурс «Благодійна Україна-2023» - «Благодійність на захисті України» Асоціація благодійників України та Оргкомітет Національного конкурсу «Благодійна Україна» оголошують 17-й конкурс із відзначення доброчинних ініціатив України – Національний конкурс «Благодійна Україна-2023». Вдруге за свою історію, конкурс проходитиме під девізом «Благодійність на захисті України». 📌У конкурсі можуть брати участь благодійники/волонтери, волонтерські, благодійні та громадські організації, молодіжні об’єднання, представники медіа, соціально відповідальний бізнес та інші – всі, хто надавали благодійну чи волонтерську допомогу задля вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2023 року.  📌 Цього року заявки на конкурс приймаються у 21 колективну, 3 індивідуальні та 3 спеціальні номінації. Для того, щоб взяти участь у конкурсі, необхідно заповнити заявку та разом з додатковими матеріалами надіслати її на електронну адресу Національного конкурсу «Благодійна Україна» konkurs@blagoukraine.org до 3️⃣0️⃣ квітня 2024 року.  📌Подана на конкурс заява буде оцінена незалежною Національною експертною радою конкурсу. У кожній із 27-ми номінацій визначатиметься по три лауреати конкурсу, переможці будуть оголошені на церемонії нагородження, що відбудеться в червні 2024 року у Києві.  Відзнака переможця Національного конкурсу «Благодійна Україна» – диплом та унікальна бурштинова статуетка «Ангел добра». Лауреати, які посядуть  друге та третє місце нагороджуються спеціальними дипломами.  🔗Більше інформації про умови участі у конкурсі, перелік номінацій та заявку можна знайти за лінком на сайті конкурсу: https://blagoukraine.org/news/blago_konkyrs_2023-1980.html

15:20 30.01.2024

ДПС інформує!

ДПС інформує!

Новий сервіс від ДПС України – централізована електронна черга до Центрів обслуговування платників

11:55 29.01.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь